Veggie Wash – Zöldség és Gyümölcsmosó (500ml)

990 Ft

Veggie Wash kizárólag természetes alapanyagokból készült zöldség- és gyümölcsmosó folyadék.

Használatával könnyen eltávolíthatóak a vásárolt zöldségek és gyümölcsök héján lévő vegyi anyagok, valamint a szennyeződésektől és a viaszrétegtől is megszabadulhat.

Háztartási és élelmiszeripari használatra ajánlott.

Élelmiszeripari, vendéglátóipari, vagy egyéb üzleti célú felhasználás esetén biztonsági adatlapot az oldalon található elérhetőségeinken kérhet.

Próbálja ki Ön is!

50 készleten

Cikkszám: 001 Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

Tudta-e, hogy a piacok standjairól és a boltok polcairól a konyhába kerülő zöldségek és gyümölcsök mintegy 80%-a műtrágya maradványokat, gombaölő szereket és komposztot tartalmaz? Nem beszélve a vegyszerekről, az érést segítő adalékokról és a felületkezelő viaszról. A bio zöldségek sem mentesek a káros anyagoktól, a rágcsáló, madár- és egyéb vadállatürülékkel szennyezett termények akár E.coli fertőzést is okozhatnak.

A termések megtisztításához – akárcsak a kézmosáshoz – nem elegendő a folyó vízben történő öblögetés, a vegyszerek és a gombaölő szerek eltávolításához hathatósabb megoldás kell, ami lehetőleg nem egy újabb vegyszer formájában segít kezelni a problémát, hanem kizárólag természetes anyagokból készült.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Veggie Wash – Zöldség és Gyümölcsmosó (500ml)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltükHatékony tisztítás...

Szöveg....